The following macros are not currently supported in the header:
  • style

Skydoo

Situatie

De partijen Aegon, Nationale Nederlanden, en SNS werken met Skydoo. Als je hier als adviseur een aanvraag naartoe wilt sturen, hoef je vanuit Findesk niks extra te doen. Aanvragen worden automatisch via Skydoo verstuurd. Het is wel belangrijk dat de geldverstrekker jou aanmeldt bij Skydoo als gebruiker. Hiervoor is jouw HDN certificaatnummer nodig.


Inloggen op de website van Skydoo

Als jij bemiddelt voor geldverstrekkers die met Skydoo samenwerken, kun je ook inloggen op de website van Skydoo. 

Als jij gebruik maakt van de HDN app is het niet meer nodig om een Skydoo certificaat geïnstalleerd te hebben op je computer. De Skydoo website herkent het certificaat dat gekoppeld is in de HDN app.

Heb je de app niet geïnstalleerd maar maak je gebruik van een gedeeld HDN certificaat? Vraag dan aan degene die wél beschikt over de app, om een back-up te maken van het HDN certificaat. Deze kun jij vervolgens op je computer installeren zodat je ook kunt inloggen op de website van Skydoo.

Om het certificaat te installeren moet je dubbelklikken op het bestandje en het wachtwoord invoeren dat er bij het maken van de back-up is opgezet. Blijf klikken op 'volgende' totdat installatie is voltooid.

Je kunt de HDN-app downloaden op https://certificaten.hdn.nl/webcert.php

Gerelateerde vragen