Hoe voeg ik een onderpand foto toe aan mijn adviesrapport

Deze functionaliteit is alleen te gebruiken bij een abonnement op Kantoorfunctionaliteit

Om het voor de klant nog persoonlijker te maken is het nu mogelijk om een eigen foto toe te voegen die terugkomt op de voorpagina van het adviesrapport én in het thema Hypotheek!

Zodra het onderpand adres gevuld wordt, toont Findesk automatisch de Google Maps foto zoals hieronder is weergegeven:

Wanneer je de switch op “Eigen foto” zet, wordt onderstaand beeld in Findesk getoond:

Middels “hier” kun je een foto toevoegen, de afbeelding mag maximaal 2 MB zijn. Je kunt ook een opgeslagen foto naar dit vakje ‘slepen’, in beide gevallen ga je de afbeelding daarna bewerken, onder de geüploade foto staat een uitleg hoe je dit het beste kunt doen om een juiste foto te kunnen plaatsen.

Nadat je op “Opslaan” hebt geklikt zie je de foto staan op ieder tabblad van het thema Hypotheek. Na het invoeren van een eigen foto zal Findesk het thema Hypotheek ook opstarten met deze foto.

De beginpagina van het adviesrapport ziet er als volgende uit:

Wat is de standaard als ik geen foto toevoeg aan het dossier

Als je het onderpand adres vult komt hier automatisch een Google Maps foto te staan, deze zal de klant ook zien op het klantportaal als je geen eigen foto toevoegt aan het dossier.

De Google Maps foto wordt niet weergegeven in het adviesrapport, dit omdat wij de kwaliteit hiervan niet kunnen waarborgen. Mocht je geen eigen foto toevoegen dan wordt in het adviesrapport de nieuwe standaard voorpagina getoond: