The following macros are not currently supported in the header:
  • style

21-02-2019Tulp hypotheken uitgebreid met aflossingsvrij

Vanaf 18 februari biedt Tulp Hypotheken diverse productverbeteringen. Bij Tulp is het nu mogelijk om aflossingsvrije hypotheken aan te bieden. Daarnaast is de verhuisregeling uitgebreid en is een overbrugging nu ook mogelijk op niet-verkochte maanden.

Tulp kiest voor lange rentevaste periodes met een scherpe rente en is vanaf de start al bovenaan te vinden in de klasse tot 90% MW en 100% MW. In combinatie met automatische rentedaling en 25% boetevrij aflossen legt Tulp hiermee een scherpe propositie neer voor de klant.

Stel Tulp Hypotheken nu in bij de productinstellingen.

Overige productupdates


  • Hypotrust Goede Start ondersteunt nu ook een perspectiefverklaring
  • Minimale hypotheekgrens bij IQ Woon is verlaagd naar 25.000


Aankondiging: Meerdere hypotheekadviezen

Binnenkort zal Findesk je een nieuw Themaoverzicht gaan tonen. Wij leggen op dit moment de laatste hand aan deze vernieuwing. Omdat we zo enthousiast zijn laten we je nu alvast kort wat beelden zien.

Wat gaat er veranderen?
Met het vernieuwde Themaoverzicht bieden we je de mogelijkheid om meerdere hypotheekadviezen vast te leggen in plaats van het overschrijven van je eerder gegeven hypotheekadvies. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijker kunt schakelen en meerdere producten kunt aanvragen. Lees meer