The following macros are not currently supported in the header:
  • style

01-03-2019

Dazure ORV nu over HDN aan te vragen

Vanaf nu is het mogelijk om Dazure Overlijdensrisicoverzekeringen aan te vragen via HDN. Hierdoor kun je nu ook statusupdates en polissen ontvangen in Findesk. De mogelijkheid om een aanvraag via het Dazure aanvraagformulier in te dienen is hierbij komen te vervallen.

Om Dazure via HDN aan te vragen dien je Dazure (opnieuw) in te stellen in de productinstellingen. Het tussenpersoonnummer kan gevuld worden met de dezelfde inlog als in de Dazure aanvraagapplicatie. En is het mogelijk om de producten automatisch al aan te zetten zonder dat een adviseur dit handmatig hoeft te doen?

Nieuw product: Dazure GewoonIdee Hypotheek ORV

Naast aanvragen via HDN introduceert Dazure ook per vandaag een nieuw product: de GewoonIdee Hypotheek overlijdensrisicoverzekering.

Deze overlijdensrisicoverzekering met een scherp tarief, richt zich op particulieren tussen 18 en 65 jaar, die binnen drie maanden voor of na het ingaan van de verzekering een hypotheek aanvragen. De verzekering kan bedoeld zijn om de hypotheekschuld te dekken. Maar ook als nabestaandenvoorziening, als dit in het hypotheekgesprek in het kader van financiële planning is geadviseerd.

Aangepast assortiment

De GewoonIdee Hypotheek Overlijdensrisicoverzekering zal de GewoonIdee Nabestaandenverzekering vervangen.

Vooraankondiging DFO-onderzoek

Vanaf aanstaande dinsdag 5 maart zal het jaarlijkse onderzoek naar het beste hypotheekadviessoftware pakket van start gaan.

Dit onafhankelijke onderzoek wordt door Bureau DFO gehouden en brengt in kaart hoe adviseurs het adviespakket waar ze mee werken ervaren.

Vanaf dinsdag zul je op het Dashboard op een link kunnen klikken om het onderzoek te starten