The following macros are not currently supported in the header:
  • style

Meerdere hypotheekadviezen

Deze functionaliteit is bedoelt om naast een advies voor het aankopen van een woning ook een advies te geven over verbouwen en/of oversluiten.

Het is mogelijk om meerdere hypotheekadviezen in één dossier te maken.  Wij laten jou stap voor stap zien wat de functionaliteit is en hoe je die toepast in je advies.

 

Lay-out themaoverzicht

In het themaoverzicht zie je verschillende onderdelen. Bovenaan zie je de inventarisatiegegevens en daaronder de verschillende adviezen die je kunt maken. In deze FAQ nemen we de onderdelen bij het thema hypotheek onder de loep.

( Zie afb. 1. )

Afb 1. Lay-out

 

Hypotheekadvies toevoegen

In het onderdeel hypotheek kun je op de knop "Nieuw" klikken. Er worden dan verschillende doelstellingen getoond. Bij het kiezen van een doelstelling, maak je een hypotheekadvies aan. Je komt nu in het doelstellingenscherm.  ( Zie afb. 2. )

Afb 2. Hypotheekadviezen

 

Een hypotheekadvies openen

Wanneer je meerdere hypotheekadviezen hebt gemaakt, kun je wisselen tussen deze adviezen in het themaoverzicht. Dit kan door op de knop ‘’Open’’ te klikken en het gewenste hypotheekadvies te openen. ( Zie afb. 3. )

Afb 3. Selecteren tussen de hypotheekadviezen

 

Je hypotheekadvies een naam geven

Je kunt de verschillende hypotheekadviezen een naam geven. Zo kun je je altijd zien met welk advies je bezig bent. Je past de naam aan door een hypotheekadvies te openen en de naam te wijzigen in het doelstellingenscherm.   ( Zie afb. 4. )

Afb 4. Naam wijzigen