Meerdere hypotheekadviezen

Deze functionaliteit is bedoelt om naast een advies voor het aankopen van een woning, bijvoorbeeld ook een advies te geven over verbouwen en/of oversluiten.

Het is mogelijk om meerdere hypotheekadviezen in één dossier te maken.  Hieronder zie je hoe je dit toepast binnen jouw advies.

 Het themaoverzicht

In het themaoverzicht zie je verschillende onderdelen. Bovenaan zie je de inventarisatiegegevens en daaronder de verschillende adviezen die je kunt maken. In dit artikel nemen we de onderdelen bij het thema Hypotheek onder de loep.

 

Screenshot 2024-04-26 at 11.19.52.png

 

 

Hypotheekadvies toevoegen

In het onderdeel hypotheek kun je op de knop "Nieuw" klikken. Er worden dan verschillende doelstellingen getoond. Bij het kiezen van een doelstelling, maak je een hypotheekadvies aan. Je komt nu in het doelstellingenscherm.

 

Screenshot 2024-04-26 at 11.22.47.png

 

 

Een hypotheekadvies openen

Wanneer je meerdere hypotheekadviezen hebt gemaakt, kun je wisselen tussen deze adviezen in het themaoverzicht. Dit kan door op de knop ‘’Open’’ te klikken en het gewenste hypotheekadvies te openen.

 

 

 

Een hypotheekadvies een naam geven

Je kunt de verschillende hypotheekadviezen een naam geven. Zo kun je je altijd zien met welk advies je bezig bent. Je past de naam aan door een hypotheekadvies te openen en de naam te wijzigen in het doelstellingenscherm.