The following macros are not currently supported in the header:
  • style

13-03-2019

Meerdere hypotheekadviezen NU beschikbaar!

Vol trots presenteert Findesk meerdere hypotheekadviezen! Vanaf nu is het mogelijk om meerdere hypotheekadviezen aan te maken in één en hetzelfde dossier. Weet je klant nog niet of hij huidige woning wil verbouwen of toch gaat verhuizen? Of twijfelt hij nog tussen het aankopen van een bestaande of een nieuwbouwwoning? Dit kan vanaf nu binnen één dossier berekend worden.

Om meerdere hypotheekadviezen ook visueel te ondersteunen hebben we het themaoverzicht vernieuwd. Op het themaoverzicht kun je nu een nieuw hypotheekadvies aanmaken en verschillende hypotheekadviezen openen.

Om verschillende hypotheekadviezen makkelijk te kunnen herkennen, kun je in het thema Hypotheek op het 'doelstellingscherm' de naam van het geselecteerde hypotheekadvies aanpassen:

Uiteraard dien je pas een aanvraag in, als duidelijk is voor welke optie de klant gekozen heeft. Mocht het desondanks toch nodig zijn om meerdere aanvragen te versturen, dan kun je in 'Mijn Producten' alle aangevraagde producten terug vinden. Hierbij wordt de naam van het hypotheekadvies vermeld en kun je per hypotheekadvies het adviesrapport en de financieringsopzet downloaden:

Als je in een ander thema aan het werk bent, kun je zien wat het door jou geselecteerde hypotheekadvies is. Dit is terug te vinden in het vernieuwde menu. Deze open je door op de knop links in de header te klikken:

Het uitnodigen van de klant voor het klantportaal vind je hier nu ook terug. Voor meer informatie over het nieuwe menu kun je terecht bij de FAQ.