The following macros are not currently supported in the header:
  • style

02-05-2019

Triodos Hypotheek aan te vragen

Vanaf vandaag kun je in Findesk de Triodos Hypotheek aanvragen. Triodos:

"Als het gaat om het klimaat is het tijd voor echte keuzes. Met een hypotheek van Triodos Bank helpen we uw cliënten om energiezuiniger te wonen. Daarom hebben we de rentetarieven van onze hypotheek gekoppeld aan het energielabel van de woning. Hiervoor geldt: hoe groener het label, hoe lager de rente."

Je kunt het product instellen via de productinstellingen.

Vernieuwd HDN-samenvattingsscherm

We hebben een aantal verbeteringen doorgevoerd op het HDN-samenvattingsscherm. Dit is het scherm dat je ziet wanneer je een HDN-aanvraag compleet hebt gemaakt en deze wilt verzenden.

Op het scherm zie je nu duidelijker voor welk advies je een aanvraag verstuurt. Ook laten we beter zien welke leningdelen je precies aan gaat vragen.

Extra controle

Tot slot hebben we een controle ingebouwd die afdekt dat je alleen een aanvraag verstuurt wanneer je hier expliciet toestemming voor geeft. Deze controle geldt ook voor aanvragen van producten die afgesloten worden in de thema's Overlijden, Arbeidsongeschikt en Consumptief Krediet.

Postvak verbeteringen

Het HDN-postvak geeft vanaf nu de voortgang weer van berichten die verzonden worden via HDN.

Tevens geeft dit scherm nu een duidelijker onderscheid in de verschillende aanvragen door elke aanvraag in een eigen blok te plaatsen: