Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.
Info

Deze functionaliteit is bedoelt om naast een advies voor het aankopen van een woning, bijvoorbeeld ook een advies te geven over verbouwen en/of oversluiten.

Het is mogelijk om meerdere hypotheekadviezen in één dossier te maken.  Wij laten jou stap voor stap zien wat de functionaliteit is en  Hieronder zie je hoe je die dit toepast in je binnen jouw advies.

 

...

 Het themaoverzicht

In het themaoverzicht zie je verschillende onderdelen. Bovenaan zie je de inventarisatiegegevens en daaronder de verschillende adviezen die je kunt maken. In deze FAQ dit artikel nemen we de onderdelen bij het thema hypotheek Hypotheek onder de loep.

( Zie afb. 1. )

Image Removed

Afb 1. Lay-out

Screenshot 2024-04-26 at 11.19.52.pngImage Added

 

Hypotheekadvies toevoegen

In het onderdeel hypotheek kun je op de knop "Nieuw" klikken. Er worden dan verschillende doelstellingen getoond. Bij het kiezen van een doelstelling, maak je een hypotheekadvies aan. Je komt nu in het doelstellingenscherm.  ( Zie afb. 2. )

Image Removed

Afb 2. Hypotheekadviezen

Screenshot 2024-04-26 at 11.22.47.pngImage Added

 

Een hypotheekadvies openen

Wanneer je meerdere hypotheekadviezen hebt gemaakt, kun je wisselen tussen deze adviezen in het themaoverzicht. Dit kan door op de knop ‘’Open’’ te klikken en het gewenste hypotheekadvies te openen. ( Zie afb. 3. )

Image Removed

Afb 3. Selecteren tussen de hypotheekadviezen

Screenshot 2024-04-26 at 11.24.47.pngImage Added

 Je

Een hypotheekadvies een naam geven

Je kunt de verschillende hypotheekadviezen een naam geven. Zo kun je je altijd zien met welk advies je bezig bent. Je past de naam aan door een hypotheekadvies te openen en de naam te wijzigen in het doelstellingenscherm.   ( Zie afb. 4. )

Image Removed

Afb 4. Naam wijzigen

Screenshot 2024-04-26 at 11.26.44.pngImage Added