Hoe voeg ik mijn eigen motivatieteksten toe

Deze functionaliteit is alleen te gebruiken bij een abonnement op Kantoorfunctionaliteit

Let op, als jij onderdeel bent van een kantoor kun jij dit niet uitvoeren, alleen de beheerder van het kantoor kan de eigen motivatieteksten toevoegen.


Het abonnement op Kantoorfunctionaliteit maakt het mogelijk je eigen motivatieteksten te maken en op te slaan zodat je deze gemakkelijk kunt toevoegen aan jouw gemaakte adviesrapport. Volg onderstaande stappen om dit te kunnen gebruiken.

Klik rechts boven in op je naam en switch van “Gebruiker” naar “Kantoor”, waarna je kunt kiezen voor “Motivatieteksten”.

Vervolgens kun je je eigen teksten gaan creëren via de knop “Teksten toevoegen”.

Middels de weergegeven pop-up kun je beginnen met het toevoegen van je motivatie tekst. Kies het juiste thema waar je deze tekst onder wil laten terugkomen en de daarbij horende categorie. De titel maakt het gemakkelijk iets terug te vinden en het beginstuk van de motivatie tekst zal zichtbaar zijn als je ervoor kiest.

Zodra je de tekst opgeslagen hebt komt deze te staan onder het thema waaronder jij deze hebt geselecteerd en tevens onder ‘alle motivatieteksten’. Middels de knop ‘Bewerken’ kun je de tekst gemakkelijk aanpassen.

Het toevoegen van de eigen motivatieteksten doe je onder het betreffende thema, en de motivatie middels de switch naar “Kantoor motivatieteksten”.

Tevens is er de beschikking over een video uitleg: