Kantoorstatistieken

Wat kan ik met de Statistieken pagina?

De statistieken pagina geeft je een inzicht in je hypotheekportefeuille. Hoeveel aanvragen heb je die maand (of dat jaar) gedaan en hoeveel waren er daarvan onder NHG. Ook kun je zien bij welke geldverstrekker de meeste aanvragen gedaan zijn en voor welk bedrag er in totaal en per geldverstrekker is aangevraagd. Tevens geven we je inzicht in samenstelling (aflosvorm en rente vaste periode) van je adviezen. Met alle gegeven informatie is het inzichtelijk maken van de doelgroep die het kantoor het meest bezoekt een groot gegeven.

De selectie in Statistieken is te maken per maand of per jaar en er kan per aanbieder gefilterd worden. De statistieken zijn in te zien vanaf 2021. 

Inzichten op deze pagina

  1. Onder leningaanvragen per hypotheekbedrag is te zien wat het gemiddelde is van het kantoor en in welke categorie deze valt
  2. Bij leningaanvragen per Loan to Value tref je in welke categorie marktwaarde de meeste aanvragen zitten
  3. Leningaanvragen per aflosvorm - welke leningdelen worden er vooral geadviseerd?
  4. Leningaanvragen per Rente vaste periode - welke rente vaste periode is in trek onder mijn klanten en wordt er geadviseerd?

 (info) De aanvraag statistieken worden eenmaal per dag bijgewerkt

De (info) links onder aan de pagina van Kantoorstatistieken laat je zien hoe het werkt, dit kun je ten aller tijde terug kijken.